© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

aed met rode vraagteken.jpg


Bij Biesheuvel EHBO Opleidingen kunt u dus niet alleen terecht voor het kopen van de goedkoopste AED's  / AED Materialen van Nederland en BelgiŽ, u bent ook verzekerd van een uitstekende begeleiding en advies bij de aanschaf van een AED! Alle voordelen van Biesheuvel EHBO Opleidingen op een rij:
Door lage overheadkosten, grote inkooporders en scherpe onderhandelingen met de leveranciers zijn wij de goedkoopste aanbieder van AED's van Nederland en BelgiŽ.
Heeft u elders onverhoopt toch een lagere prijs gezien, of heeft u een offerte? Wij bieden u een betere prijs!
Alle door ons geleverde AED's zijn Nederlandstalig, worden altijd geleverd met de meest recente software en vallen voor 100% onder de garantieregelingen van de fabrikanten.
Wij bieden alle merken aan, en kunnen u daarom voorzien van onafhankelijk advies en aanbeveling op maat.
Wij geven u waardevolle praktische tips die wij ervaren hebben in de gezondheidszorg.
Uw AED wordt gratis opgenomen in onze databank, zodat we u gemakkelijk op de hoogte kunnen brengen van vervangingsdata van de batterijen, electroden, etc.
Biesheuvel EHBO Opleidingen is ťťn van de grootste aanbieders van AED's en AED Materialen in Nederland, ook vele opleidingsbureaus kopen hun artikelen bij ons. Verder verkopen wij veel meer dan er op deze site staat, als u iets zoekt laat het ons weten wij helpen u  graag verder.


De AED Eerste Hulptas met evt uw logo (vraag naar de actuele prijs)

t_tas%20aed-web.jpg

De AED- Eerste Hulptas is ontwikkeld vanuit de behoefte een AED tas te hebben die wat meer materialen kan bevatten dan alleen de AED en ook op een prettige manier kan worden gedragen.
B.V als rug , schouder , hand tas.
Vraag naar de actuele prijs met of zonder verband vulling.


AED wandkast kleur groen wit rood ambulance geel vanaf € 90.00

file_13.jpg

AED wandkast met alarm en evt verwarming voor binnen buitengebruik

Solide universele roestvrijstalen AED-kast met alarm, uitgevoerd met het nieuwe internationale AED-logo van de ILCOR, en uitgevoerd in de officiŽle kleur groen. Speciaal bedoeld voor buitengebruik, gemaakt van roestvrijstaal, speciale coating, 100% waterdicht en voorzien van verwarming en alarm.

Afmetingen (B x H x D): Buitenmaat: 40 x 40 x 22/24 cm. Binnenmaat: 33 x 37 x 18,5 cm. Voorzien van een schakelalarm op de deur met een geluid van 100 dB, deze wordt gevoed met een batterij (inclusief). De AED-kast is voorzien van speciale scharnieren, waardoor de kast ook in een hoek te monteren is. Voorzien van een thermostaat, welke eenvoudig in te stellen is van 0-60 oC. Voor vorstbeveiliging adviseren wij u om deze op 5 oC in te stellen. Deze buitenkast is 100% waterdicht, en uitgevoerd met onderdelen welke voorzien zijn met minimaal een IP55 keurmerk (spuitwaterdicht). Aan de onderzijde zijn ventilatiegaten aangebracht ten behoeve van een goede luchtcirculatie in de kast, hiermee wordt het ontstaan van condensatievocht door temperatuurverschillen voorkomen. Deze AED-kast is zeer eenvoudig te monteren, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voorzien van rubber afdichtingsringen en 220 V aansluitsnoer. De stekker wordt los bijgeleverd, u kunt het snoer eenvoudig door een muur heenleiden, en deze binnen aansluiten op het lichtnet. Het snoer is in de AED-kast zelf voorgemonteerd. Geschikt voor alle Biesheuvel EHBO Opleidingen  verkrijgbare AED's.
De meeste AED's passen ook met draagtas in deze kast


AED tsafeset € 40.00

t_safeset-web_000_000.jpg

De AED safeset bestaat uit een schaar, handschoenen, mondmasker, safeset doek,  scheermesje en een geel veiligheidsvestje, verpakt in handig etui. Na het openen is direct een "stappen" handleiding zichtbaar voor het gebruik van de AED.
Bij aanschaf van een AED bij ons, dan is deze safeset gratis


Elektrode voor de Lifeline AED ( prijs op aanvraag )

t_aed-elektroden-web.jpg

Deze verpakking bevat ťťn paar defibrillatie-elektroden voor de LIFELINE AED. Elektroden kunnen aangesloten worden opgeborgen in de AED. Extra elektroden kunnen worden opgeborgen in een beschikbare draagtas. De elektroden zijn voor eenmalig gebruik en hebben een levensduur van 2 jaar


Baby en Kind elektrode ( prijs op aanvraag )

t_kind_pads.jpg

Baby en Kind elektroden voor gebruik in combinatie met de Lifeline AED. De verpakking bevat 1 paar elektroden speciaal bestemd voor baby's, en kinderen tot 8 jaar. Elektroden kunnen aangesloten worden opgeborgen in de AED. Extra elektroden kunnen worden opgeborgen in een beschikbare draagtas. De elektroden zijn voor eenmalig gebruik en hebben een levensduur van 2 jaar.
 


Heartsine Samaritan PAD ( vraag naar de actuele prijs )

images.jpg

Heartsine Samaritan PAD Secure
De Samaritan PAD is op dit moment een van de goedkoopste AED's op de markt! Dit in combinatie met de IP56 waterdichtheid en maar liefst 7 jaar garantie, maakt deze AED tot een populaire keuze. De Samaritan PAD onderscheidt zich op enkele belangrijke punten van andere defibrillatoren.

1. De unieke SCOPE (self-compensating output pulse envelope) bifasisch opgebouwde golf. Hierdoor wordt er niet een gewone schok toegediend maar de geoptimaliseerde golfvorm compenseert de energie, stijging en pulsbreedte van de golf aan de hand van de borstimpedantie van de patiŽnt. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze techniek een grotere kans van slagen heeft dan een vaste golfvorm.

2. De Pad-Pak 2-in-1 module is een combinatie van batterij en elektrodes. Hierdoor is het onderhoud beperkt tot de controle van de status indicator en het eenmaal in de drie jaar wisselen van het Pad-Pak. Deze datum wordt overigens ook nog door ons voor u bijgehouden

3. De Samaritan PAD is lichter (1.1 kg) en compacter dan de meeste AED's wat het systeem hanteerbaarder maakt en gemakkelijker op te bergen is

4. De Samaritan Pad wordt, in tegenstelling tot sommige andere AED's, compleet geleverd met tas en quick reference instructiekaart 5. De Samaritan Pad wordt geleverd met 7 jaar garantie. 6. De Samaritan Pad is IP56 gecertificeerd, dit is de hoogste beschermingsgraad van alle op de markt verkrijgbare AED's! (Waterdicht tijdens stortregens)

Audiobestand Heartsine Samaritan 300P


Samaritan 500P ( vraag naar de actuele prijs )

s_415.jpg

Heartsine Samaritan PAD 500P. Biesheuvel EHBO Opleidingen heeft weer een primeur, wij kunnen vanaf 1 maart 2010  de nieuwe Heartsine Samaritan 500P leveren. Het unieke aan deze nieuwe AED is dat er reanimatiefeedback wordt gegeven, dus ideaal voor publieke hulpverlening.

De technologie van de Samaritan PAD 300P vindt zich terug in de Samaritan PAD 500P. Maar daarnaast bevat de Samaritan PAD 500P ook aanvullende reanimatie-instructies om de hartfunctie weer op gang te brengen. Want of de hulpverlener nu een beroeps of leek is, in een noodsituatie is iedereen nerveus.

De Samaritan 500P ondersteunt de reanimatie hulpverlener. De AED meet medische gegevens en geeft aan waar verbetering van de reanimatie nodig is en hoe de hulpverlener dit bereikt. Alleen zo kan men de hoogste kwaliteit hulp verlenen. De aanwijzingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit "u reanimeert te snel", "u reanimeert te langzaam", "druk dieper" of "goede compressie". Een serie LED's geeft aan of de reanimatie goed verloopt.

Kenmerken: Zeer licht, slechts 1.1 kg Gebruiksklaar met nog een extra PAD-PAK module (batterij-elektrodeset) Stap-voor-stap begeleiding volgt u door de bediening; Geeft akoestische en visuele feedback tijdens de reanimatie; 7 jaar garantie; IP-klasse 56 (stof- en waterdichtheid); PAD-PAK (accu en electroden) gaan tot 3,5 jaar mee.


Philips / Laerdal AED's ( vraag meer info over deze Philips AED's )

pg_onsite_main_en.jpg

Philips/Laerdal Heartstart HS-1 AED

De Philips HeartStart thuisdefibrillator: dť innovatie op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Met meer dan 190.000 verkochte apparaten is Philips wereldwijd marktleider op het gebied van draagbare defibrillators voor gebruik op luchthavens, in vliegtuigen, bedrijven, verenigingen en particuliere huishoudens. De Philips HeartStart thuisdefibrillator is zonder recept verkrijgbaar en kan door vrijwel iedereen worden gebruikt om levensreddend te handelen als elke minuut telt. Deze bekroonde defibrillator wordt alom geprezen om zijn bedieningsgemak.


Lifeline AED

AED.jpg

Defibtech Lifeline

De LIFELINE onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners. Eenvoudig genoeg voor medische leken. Het redden van mensenlevens ligt nu binnen ieders handbereik.

De LIFELINE AED valt direct op door zijn slimme en gebruiksvriendelijke ontwerp. Eenvoud in bedieningsgemak komt namelijk de snelheid van levensreddend handelen ten goede. Elke seconde telt!

De moderne LIFELINE AED is nu ook leverbaar in Nederland. De LIFELINE AED beschikt over de laatste technologie voor effectieve diagnostiek en therapie. Een uniek concept zorgt ervoor dat de batterij-unit van de LIFELINE AED een zeer lange levensduur heeft tot 7 jaar!


Defibtech Lifeline AUTO

defibtech_lifeline_auto.jpg

Defibtech Lifeline AUTO

De LIFELINE onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners. Eenvoudig genoeg voor medische leken. Het redden van mensenlevens ligt nu binnen ieders handbereik.

De LIFELINE AED valt direct op door zijn slimme en gebruiksvriendelijke ontwerp. Eenvoud in bedieningsgemak komt namelijk de snelheid van levensreddend handelen ten goede. Elke seconde telt!

De moderne LIFELINE AED is nu ook leverbaar in Nederland. De LIFELINE AED beschikt over de laatste technologie voor effectieve diagnostiek en therapie. Een uniek concept zorgt ervoor dat de batterij-unit van de LIFELINE AED een zeer lange levensduur heeft tot 7 jaar! Waar de semi-automatische AED een schokadvies aan de hulpverlener geeft, zal de volautomaat deze schok zelf geven. De druk op de knop behoort bij de ‘AUTO’ daarmee tot de verleden tijd.


www.biesheuvel-ehbo.nl