Trainingsavond

Wij trainen 1 x in twee weken op woensdagavond, van 19:30-21:30 uur in De Rozenobel in Gorinchem. Meldt u even aan van te voren, maar u bent van harte wellkom om eens een avond op proef mee te doen. Lesdata op aanvraag: info@biesheuvel-ehbo.nl 06-21970142

Trainingsavonden

C4Y_logo_roze-1.jpg

krante foto care4you.jpg

Care4You EHBO is een jongeren groep in Gorinchem die graag bezig zijn met EHBO tijdens evenenmenten in Gorinchem en ook zelf evenementen organiseren voor minder validen in Gorinchem. Wij zetten ons in tijdens de avond4daagse, timmerdorp, boottocht en discoavonden. Care4You is onderdeel van Biesheuvel EHBO Opleidingen Gorinchem. Volg ons ook op facebook: ehbogorinchem. Het seizoen stond in het teken van groeien en groter worden! Zo heeft de wedstrijd groep een mooie 3e plaats behaald op de EHBO wedstrijd. We zijn binnenkort weer actief bij de avond4 daagse, Hippie festival, en Timmerdorp. Verder staat een gezellige avond op het programma voor mindervaliden. We zijn voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar nieuwe leden in de leeftijd van 15+, meld je aan !. Weet u/ jij nog namen uit jouw groep dan horen wij die ook graag! We zien jullie aanmelding graag tegemoet! Je ontvangt dan van ons een bevestiging en uitnodiging via de mail/post.

Foto impressie

foto 3.jpg